Foto: Elfsborgsmarschen

Elfsborgsmarschen 2022

Arbetet inför den fjortonde upplagan av Elfsborgsmarschen pågår för fullt och själva utmaningen kommer att genomföras under helgen den 11-12 juni 2022.

Det här är en internationell öppen marsch för både militära och civila deltagare som, med undantag för pandemiåren, genomförts sedan 2006. En trevlig, samlande, fysisk aktivitet som passar de flesta oavsett syfte, val av sträcka eller hur man väljer att anmäla sig (enskilt, med en eller flera vänner/kollegor el dyl).

Start och mål i Partille öster om Göteborg med två marschdagar där det går att välja mellan distanserna 2×20 eller 2×40 kilometer. Det ska även vara möjligt att kombinera de båda. Och för de som tänkt sig till Nijmegen senare i sommar gäller Elfsborgsmarschen som marschprov!

Sista anmälningsdag för att vara med om det här är 15 maj och alla hugade uppmanas att göra sin anmälan så snart som möjligt. Maj och juni låter ännu kanske långt bort men är dyrbar tid som passerar snabbare än man tror. Snart är det dags igen!

Elfsborgsmarschen 2022 – Officiella evenemangssidan med detaljerad info

Elfsborgsmarschen – Facebook

Elfsborgsmarschen – Evenemangsregistrering (anmälan)

Läs även Semper Miles: Svenska Nijmegendelegationen tar nytt sikte på 2022 och Nu går man igång med årets upplaga av prövande Maratonmarschen samt Högtidlig återinvigning av Amf 4 i Göteborg och Göteborgs luftrum extra säkert under förmiddagen

(Bilden är från ett tidigare tillfälle. Beskuren bild. Foto: Elfsborgsmarschen.)

– Elfsborgsmarschen, The International Long Distance Marches in and around Gothenburg, will take place during the Weekend 11-12th June 2022. Open to both Military and Civilian participants

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]