Foto: Maja Hansson/Försvarsmakten

Förstärker sin flotta med en stridsbåt till

Vi skapar turer utifrån era önskemål” låter väl intressant? Med hemmabas i Luleå trafikerar Laponia rederi Bottenviken för kryssningar och charter, med flera förslag på resmål och aktiviteter men även utifrån kundens uppslag. Det gör man med ett flertal båtar av olika storlek och vi reagerar såklart lite extra på lockelsen i att kunna bege sig ut med en Stridsbåt 90 E. Helt civilt men ändå, med en av världens tuffaste båtar – och det blir ännu bättre.

Den där alldeles särskilda upplevelsen har man tagit fasta på och meddelar glatt att Laponia rederi inför säsongen förstärker sin flotta med en egen, fullstor Stridsbåt 90 H. Ytterligare en orsak att bege sig norrut och där ut i skärgården i sommar!

Laponia rederi – Hemidan med mer info om båtar och verksamhet m m

Laponia rederi på Facebook – Ett par bilder i och med service och målning

Försvarsmakten – Stridsbåt 90 H

Försvarsmakten – Stridsbåt 90 E

Läs även Semper Miles: Ståndsmässigt och säkert i 40 knop även privat och Detaljerade Stridsbåt 90 i rejäl skala angör Sverige samt Sjörörliga artilleriplattformar för amfibiebataljonerna och Stridsflyg övar mot markmål

(Bilden är en illustration med en Stridsbåt 90 H från ett annat, tidigare tillfälle och sammanhang. Foto: Maja Hansson/Försvarsmakten.)

– Cruise and Charter in beautiful archipelago of Swedish Lapland with CB90E and CB90H and more

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]