Foto: Semper Miles

Anmälan till Elfsborgsmarschen

Stärk den egna förmågan och sammanhållningen. ”Marsch är en grundläggande soldatkunskap som är viktigt att vidmakthålla.”

Lite tidigt att börja tänka på evenemang kan en del tycka men det ger tvärt om tid till förberedelser och inte minst att på allvar nöta sulor inför säsongen. Bara att kontrollera utrustningen, snöra på sig kängorna och sätta iväg.

Vidare gäller det att vara ute i tid för att finna och anmäla sig till de utmaningar som bjuds.

Vi har glatt nåtts av beskedet att anmälan till Elfsborgsmarschen 2024 är öppen. En trevlig internationell marsch med 15 år i ryggen som växer på sig. Tillgänglig för både uniformerade och civila. Senast med över 100 deltagare.

Start och mål i Partille strax öster om Göteborg, med två marschdagar på skiftande underlag över distanserna 2×20 km, 2×40 km eller en kombination av de båda.

Elfsborgsmarschen går 7-9 juni (varav marschdagar lördag-söndag 8-9/6) och anmälan ska vara inlämnad och betald allra senast den 19 maj. Se länkar nedan för mer om detta och andra detaljer. Lika bra att se till att säkra sin plats för något härligt att se fram emot och komma igång med träningen så snart som möjligt!

Elfsborgsmarschen – Eventsida (info, pris, anmälan m m)

Elfsborgsmarschen – Officiell Facebooksida

(Bilden: Tidigt innan start. Från ett tidigare år. Foto: Semper Miles.)

– Elfsborgsmarschen, Long Distance Marches for 40, 60 or 80 kilometers in and around Gothenburg

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]