Sju år tillsammans med Semper Miles

Tänk vad tiden går. Den 4 juli firar vi Semper Miles närvaro online. Det var en lite trevande projektstart där 2015 men med facit i hand får vi tillstå att allt gått riktigt bra.

Syftet stod klart, att skapa en i huvudsak positiv samlande plats för information och inspiration kring försvar och säkerhet, skapa intresse, gemenskap och förståelse för detta, samt driva trafik till berörda myndigheter o dyl för mer info, kunskap och engagemang.

Behovet fanns, och finns, med gott gensvar och Semper Miles växer alltjämt, både vad gäller upplägg och antalet alerta som väljer att gilla och följa. Fram till och med idag har vi publicerat inte mindre än 2 319 artiklar på hemsidan. I de sociala medierna finns vi på Facebook som så långt följs av 6 817 samt Twitter med 771. Honnör och tack till er alla!

Semper Miles är således det organ vi siktade på att skapa, som vi vet idag når tiotusentals människor varje vecka, direkt och indirekt.

Här är förresten de allra mest populära, mest lästa inläggen de senaste sex månaderna:

Under den tid som gått har vi hunnit med mer, bl a publicera flera böcker. Den senaste ”ALLTID FÖRE” tillsammans med Rekyl för att skapa medvetenhet, handlingsfrihet och motståndskraft. Har du inte läst och tagit till dig den, tycker vi att det är hög tid att du slår till nu. Klicka här för mer info och möjlighet att beställa!

Mer då? Tja, vi avser såklart att fortsätta med nyheter och information, att lyfta fram och stödja utlandsveteranerna med vad vi kan och så finns det ytterligare ett par böcker som behöver skrivas och ges ut. Vi ser även fram emot möjligheten att fysiskt styra ut och dyka upp på fler platser i vårt avlånga land.

Slutligen – dagen till ära, ger vi 22 % rabatt på alla produkter och alla motiv i vår Spreadshirtbutik (gäller hela jubileumsdagen 4 juli).
Och varför inte passa på att slå till på ett eller flera av våra snajdiga och förnuftigt lågt prissatta märken direkt här på hemsidan?!

|||

Läs även: Om Semper Miles och En kamp för det goda samt Alltid soldat! Hur då? Varför då?

(Bilden, foto: Semper Miles)

– Seven Years with Swedish defence and security information initiative Semper Miles

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]