Stormässan för utefolk, nu i Skokloster

Mässan Swedish Game Fair är tillbaka, till stor glädje för alla som gillar eller är nyfikna på jakt, fiske, hund, skytte och outdoor-aktiviteter.

De som varit med förr tänker kanske Tullgarn, där mässan återkommande huserat genom åren, men nu tar man nya tag och 2022 års upplaga går av stapeln intill Skoklosters slott och Skoklosters Wärdshus. Ett noga val då det utöver de fantasatiska miljöerna ligger tillgängligt i en något utsträckt triangel mellan Uppsala, Stockholm och Enköping!

Under tre välfyllda dagar kommer man samman med föreningar, utställare, upplevelser, uppvisningar, allehanda aktiviteter och kändisar på området – med mera. Antalet utställare ligger gott och väl över 200 och täcker fint hela spektrat.

Så har det varit sedan man drog igång det här för 20 år sedan och mässan har löpande styrts upp och vuxit på sig. Passa på att uppleva något massivt med en heldag, eller flera, tillsammans med många tusen likasinnade besökare.

Och missa för sjutton inte möjligheterna runt omkring, där vi närmast tänker på Skokloster slott, ett av Europas främsta barockslott, som håller öppet varje dag för besök och visningar.

Tid och plats: Torsdag-lördag den 26-28 maj klockan 09:00-17:00 (lördag: 09:00-16:00). Skokloster (klicka här för satellitbild, karta, gatuvy m m)

Swedish Game Fair – Officiella hemsidan

Swedish Game Fair – Direkt till Mässprogram 2022

Skokloster slott

Läs även Semper Miles: Långhållsskytte lockar allt fler och första VM är i antågande och Annorlunda syn och utveckling med satsning för mer folkligt skytte samt Bra prestationer och placeringar i International Sniper Competition och Alltid Före – Ingen är bättre lämpad att lösa det här än du

(Bilden är från ett annat tillfälle och sammanhang. Artikelförfattaren i jakttagen. Foto: Semper Miles.)

– Swedish Game Fair is back. 26-28 May, adjacent to Skokloster Castle

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]