Foto: Bornholm Rundt Marchen

Runt hela ön i tre rejäla etapper

Bornholm runt-marschen är tillbaka. I början av juli 2022 går den 44:e upplagan av ”Bornholm Rundt”, öppen för alla som (enskilt eller i grupp) tror sig ha det som krävs och som suktar efter äventyr, gemenskap och såklart medalj och diplom.

Som danmarks längsta tredagarsmarsch är det här en rejäl utmaning i den växlande terrängen på ön som inte är vare sig liten eller helt pannkaksplatt.

Samtidigt bjuds man å andra sidan på fantastiska vyer och upplevelser tillsammans med andra deltagare och befolkningen då marschvägen följer ”Bornholms särpräglade och natursköna kustlinjer” och ”de flesta av öns pittoreska städer”.

Startaren går traditionsenligt i Rönne och därefter tar man sig runt Bornholm medsols i tre rejäla etapper. Totalt handlar det om 125 km till fots.

Än finns det chans att bli med och bli en del av det här men det gäller att handla, för sista anmälningsdag närmar sig. Anmälan ska vara arrangören till handa senast den 1 juni. Marschen genomförs sedan den 1-2-3 juli.

Bornholm Rundt Marchen – Officiella hemsidan

Broschyr – Velkommen til Bornholm Rundt Marchen 2022

Turistinformation på Bornholm

Bornholm – Satellitbild, karta, gatuvy m m

Läs även Semper Miles: Elfsborgsmarschen 2022 och Lite historik och fakta kring Nijmegen-marschen samt Även Danmark åter till nationellt försvar och regional fokus och Fortsatt gott samarbete i söder

(Bilden är från en tidigare upplaga. Foto: Bornholm Rundt Marchen.)

– The Bornholm Marches are back. 44th edition 1-3 July 2022

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]