Foto: Ambulator

Flera långdistansmarscher i och kring huvudstaden

Vi är många som gillar att dra på kängorna för att sätta iväg och nöta fötter. På egen hand, med en kompis och i grupp. Oavsett vilket så är det något som på flera sätt skänker både nytta och nöje. Långdistansmarscher är en trevlig kombination av lågintensiv fysisk träning, socialt umgänge och friluftsliv.

För alla marschsugna finns i vårt avlånga land en rad möjligheter till organiserade sammankomster och utmaningar på området, vilket vi framhävt genom åren. Här är definitivt något som inte får missas.

Friskvårdsprojekt Ambulator bjuder på inte mindre än fyra öppna långdistansmarscher i och kring huvudstaden under perioden maj-september. Dessutom med flera alternativ att välja bland vad gäller sträcka, packning o dyl:
4Dagars Stockholm och Bärsärkagången (båda genomförda men varför inte redan nu sikta in sig på nästa års upplagor?) samt Centum/Centum Decem och Tio öar som går i augusti respektive september och är öppna för anmälan!

Ambulator – Officiella hemsidan med mer detaljerad info, anmälan m m

Läs även Semper Miles: Elfsborgsmarschen 2023 genomförd och Lite historik och fakta kring Nijmegen-marschen samt Toppeninsats när Semper Miles tog sig högst upp igen och Para Endurance Race 2022

(Bilden är från ett tidigare tillfälle. Foto: Ambulator.)

– Four open Long Distance Marches in and around Stockholm. More in English presented here

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]