Foto: Anna Norén/Combat Camera/Försvarsmakten

Ditt veteranstöd gör skillnad, idag och alla andra dagar

Det är tämligen unikt det de gör för andra människor i svenska Veteranstöd Rapid Reaction (VRR). Med insamlade medel arbetar man helt ideellt för att hjälpa utlandsveteraner, män och kvinnor som riskerat liv och lem i utlandstjänst, som hamnat i allvarlig knipa.

Under devisen ”Ingen kan göra allt – men alla kan göra något” har VRR verkat sedan 2014 där alla insamlade medel oavkortat går till stödverksamheten. Inte några procent ur något netto el dyl utan ALLT.

Du kan också vara med! Skänk ett bidrag, en tjuga, en femtilapp, en hundring eller mer utifrån dina möjligheter. Det går bra att göra när som helst men varför inte haka på och göra som så många andra och Swisha över något på fredagen/fredagarna? Att vara med och göra skillnad är alltid gott men det känns allt lite extra varmt kring hjärtat inför helgen – och det är enkelt och snabbt ordnat:

Swisha valfritt belopp till VRR på nummer 1234 7048 62 (utan mellanslag)
eller för över till Plusgiro 708415-5

VRR – För givare

VRR – Om organisationen och deras arbete

Läs även Semper Miles: Hedrande gemensamma insatser för utlandsveteraner i kris och Tidigare ÖB om SVT:s ovilja att uppmärksamma Sveriges veteraner samt Veteranmonument med viktiga budskap till Sveriges riksdag och Starkt budskap om svårighet, kamp och hopp

(Bilden är från ett annat tidigare tillfälle. Foto: Anna Norén/Combat Camera/Försvarsmakten.)

– Swedish Rapid Reaction Veteran Support by VRR

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]