Foto: Lisa Lindstrand, 303 Insatskompaniet

Många ser fram emot Elfsborgsmarschen

Den fjortonde upplagan av Elfsborgsmarschen fick, som så mycket annat, av säkerhetsskäl stå tillbaka under den besvärliga våren förra året. Nu till maj 2021 ser den ut att kunna bli av!

Det är en trevlig och samlande, fysisk aktivitet som passar de flesta vandrare, öppen för såväl civila som militära deltagare, individuellt eller som grupp, från Sverige och internationellt.

Marschen genomförs över två dagar i och kring Göteborg och vad sträckan beträffar kan man välja att gå 20 + 20 eller 40 + 40 kilometer. Det talas också om möjligheten att kombinera dessa.

Kringarrangemang* med dusch, kost, logi och fest erbjuds i anslutning till platsen för start och mål som är Hemvärnsgården i Partille.

Utöver det trevliga i att komma samman med vänner, göra nya bekantskaper och testa sig själv föräras varje deltagare och grupp som klarar prövningen med medalj respektive diplom.

Öppet för anmälan t o m 31 mars. Elfsborgsmarschen 2021 genomförs sista helgen i maj, lördag-söndag den 29-30/5.

* UPPDATERAT 2021-04-01: P g a läget kommer man inte kunna tillhandahålla kringarrangemangen i sin helhet enligt ovan.

Elfsborgsmarschen – mer detaljerad info, kontakt m m (Facebook)

Elfborgsmarschen – Evenemangsregistrering (direkt till anmälan)

Hemvärnsgården, Lexbyvägen 69, Partille – Start och mål (satellitbild, karta, gatuvy o dyl)

Läs även Semper Miles: Svenska Nijmegendelegationen tar nytt sikte på 2022 och Stenhårda prövningar i Para Endurance Race 2021 samt Toppeninsats när Semper Miles tog sig högst upp igen

(Bilden är från ett tidigare år. Beskuren bild. Foto: Lisa Lindstrand, 303 Insatskompaniet.)

– ”Elfsborgsmarschen” Two day marches in and around Gothenburg, May 2021, open for registration for Civilian and Military participants

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]