Foto: Ronnie Hammar/Försvarsmakten

Missa inte ÖB som värd i sommarprogrammet

Trevlig helg! Det blir det särskilt på lördag då överbefälhavaren general Micael Bydén är sommarvärd och kör Live i det populära radioprogrammet Sommar i P1.

Till varje sommar erbjuds en brokig skara intressanta människor att att göra sitt eget program med personliga berättelser, synpunkter, egna musikval etc och uppslutningen bland lyssnarna brukar vara god. Extra god får vi anta till det här tillfället.

Överbefälhavaren: ”Jag kommer prata mycket om ledarskap och om hur vi formas i den här organisationen. Dessutom kommer det att handla om läget i vårt närområde och en del om min uppväxt.”

Har du tänkt att bara höra en av de 58 sommarpratarna i sommar så får det nog bli två ändå. Försvarsmakten representeras nämligen av ÖB nu på lördag och av major Torbjörn Johannesson i mitten av juli (vilket vi kommer att återkomma till och påminna om).

Notera i kalendern och ställ larmet, närmast på lördag den 27 juni klockan 13:00. Programmet är knappt 90 minuter långt och sänds direkt i P1, repriseras i samma kanal 22:05 och finns tillgängligt att höra på Sveriges radios webb samt i Sveriges Radio Play-appen.

Sommar i P1 med Micael Bydén

Senaste/alla avsnitt av Sommar i P1, online

Lista med samtliga sommarvärdar 2020 (PDF)

Försvarsmakten – Två sommarpratare från Försvarsmakten

Försvarsmakten – Överbefälhavaren

Läs även Semper Miles: Fyra år stadigt på rätt väg med överbefälhavare Bydén och Chefer som känns igen från förr och nu samt Viktig kunskap om vårt totalförsvar i kurs på nätet och Växande allmänt intresse för Försvarsmakten på nätet och Nya boken Maria är med i Hemvärnet lyfter fram, förklarar och hyllar

(Bilden är från ett annat, tidigare tillfälle. Foto: Ronnie Hammar/Försvarsmakten.)

– The Supreme Commander of the Swedish Armed Forces, General Bydén, to host episode of popular summer, radio program

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]