Foto: Copyright Saab AB

Saabs delårsrapport 2022

Det blir spännande när svenska försvarskoncernen Saab släpper sin delårsrapport och VD:n och koncernchefen Micael Johansson tillsammans med finansdirektör och vice VD Christian Luiga presenterar aktuellt läge samt resultat från det händelserika första halvåret 2022 – och delger utsikter för framtiden, på kort och lång sikt.

Notera torsdag den 21 juli i kalendern: 07:30 då rapporten publiceras på Saabs hemsida samt 10:00 då Livesändningen tar sin början.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.”

Saab’s Q2 2022 Presentation – Direkt Online

Saab – Who we are

Saab – Investor Relations

Läs även Semper Miles: Miljardsatsning för GlobalEye AEW&C till Sverige och Bort emot ett 70-tal Gripen för Força Aérea Brasileira? samt Granatgevär 18 ersätter tidigare GRG och Fler beställningar för svenska tränings- och simuleringssystem

(Bilden: Saab GlobalEye. Något beskuren bild. Foto: Copyright Saab AB.)

– Saab’s Q2 2022 presentation, Thursday 21st July

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]