Foto: Jörgen Ragnarsson/Försvarsmakten

Marinchefens konsert jubileumsåret 2022

Den svenska Marinen fyller 500 år och det uppmärksammas och firas på flera sätt över 2022. Närmast bjuds det in till Marinchefens konsert. En av årets höjdpunkter!

Musiken som framförs har på ett eller annat sätt en koppling till den svenska Marinen, havet eller Marinens musikkår.” Konserten ges i cirka två timmar (inklusive paus). Dirigerar gör Alexander Hanson.

Än finns det platser kvar men det gäller nog att boka så snart som möjligt om man tänkt sig att få vara med om det här, via hemsidan (länkad nedan), på telefon 08-50 66 77 88 eller i Konserthuset Stockholms biljettkontor.

Tid och plats: Söndag den 13 mars kl 15:00. Stora salen, Konserthuset i Stockholm (klicka här för satellitbild, karta, gatuvy m m)

Konserthuset, mer info samt plats-/biljettbokning

Marinen 500 år

Högtidlig ceremoni för nya marinchefen

Marinens musikkår

Försvarsmusiken

Läs även Semper Miles: Jubileumsår för den svenska Marinen som firar 500 och Ännu bättre Visby och framtagande av nästa generation svenska korvetter samt Redan i världsklass och de nya ubåtarna blir ännu vassare och Sverige leder NOCO, en av Östersjöns största internationella marina övningar

(Bilden: MMK från ett annat, tidigare tillfälle. Foto: Jörgen Ragnarsson/Försvarsmakten.)

– Chief of Navy’s Annual Concert on Sunday 13th March 2022

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]