Sex och ett halvt år

Tiden går och nu har det hunnit passera sex och ett halvt år sedan Semper Miles gick online. Behovet av information och i huvudsak med intresseväckande och positiva tongångar fanns och finns alltjämt – och som fristående kan vi hålla öppet för mer, i stort och smått, med både fokus och bredd.

Det har hunnit bli en del. I skrivande stund inte mindre än 2 235 artiklar på hemsidan, i storleksordningen 2-3 gånger det i korta stick på vår Facebookkanal samt 1 618 tweets.

Många tusen nås varje vecka och vi ber att få tacka dig och alla som läser, följer, gillar, delar och hör av sig. Det är mycket uppskattat och driver oss vidare i kampen för information och inspiration kring i huvudsak försvar, beredskap, säkerhet och samhälle.

God fortsättning på det nya året! Vår patrull går nu in i den blandade terräng som 2022 erbjuder. Siste man håller uppsikt bakåt och här är våra mest besökta och lästa inlägg de senaste sex månaderna:

Missa inte heller att vi kör 22 procent rabatt på rubbet i tröj- och prylshoppen, det nya året och dagen till ära (gäller till midnatt 4 januari).

Om Semper Miles

(Bilden är från ett tidigare tillfälle. Foto: Semper Miles.)

– Now 6,5 Years Online for Semper Miles project

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]