Foto: Mats Nyström/Försvarsmakten

Viktiga fördjupningsseminarier

Under fyra dagar samlas myndigheter och branschen åter för att följa upp och fördjupa sig utifrån senaste Försvarsföretagsdagarna (2019) och rådande lägen. Hur ser det ut nu och hur ser det ut framåt för vårt försvar och utveckling och produktion av försvarsmateriel o dyl?

Precis som tidigare år skulle det här ha genomförts i april men pandemin kom emellan. Nu blir det av, den här gången i tidens anda, digitalt. I ordning kommer man under 22-23 och 28-29 september att avhandla ämnesområdena Ledning, Logistik, Armé, Träning och simulering, Kommersiellt, Forskning och utveckling, Flyg samt Marin.

Fördjupningsseminarierna arrangeras av Försvarets materielverk (FMV), Försvarsmakten och branschorganisationen för svenska små och medelstora företag verksamma inom försvars- och säkerhetsområdet (SME-D) samt Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF).

SOFF – Kalendarium

FMV

Försvarsmakten

SME-D

Läs även Semper Miles: Nya eldhandvapen för Försvarsmakten kan vara ett faktum inom fyra-fem år och Gemensam heldag för företag och myndigheter kring träning och simulering samt Pågående upphandlingar för ett ännu bättre Sverige och Bra uppslutning på NDIS kring pågående och fortsatt samarbete

(Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Mats Nyström/Försvarsmakten.)