Foto: Jimmy Croona/Försvarsmakten

Specialförbandssystemet – en strategisk resurs

Samtidigt som specialförbanden tillför många förmågor för vår utrikes- och säkerhetspolitik finns det en allmän okunskap om hur systemet fungerar och hur det fullt ut kan användas.”

Nu bjuder Folk och Försvar in till seminarium för att titta närmare på och diskutera denna resurs, hur specialförbandssystemet ser ut, fungerar, bäst nyttjas för maximal säkerhetspolitisk effekt samt vilken roll det spelar i det svenska totalförsvaret. Medverkar gör bl a chefen för specialförbandsledningen, sakkunniga och riksdagsledamöter.

Onlineevenemang torsdag den 10 december kl 13:00-14:00. Öppet för alla men kräver föranmälan! Se länk nedan.

Folk och Försvar – Specialförbandssystemet – en strategisk resurs, med mer info, program o dyl – KAN SES I EFTERHAND HÄR

Direkt till föranmälan

Försvarsmakten – Specialförband

Läs även Semper Miles: I skuggorna för nationen med Särskilda operationsgruppen och Svensk övning på gång med betydande amerikanska inslag samt Även Särskilda operationsgruppen med på Gotland och Svenska styrkor även till Operation Barkhane?

(Bilden är från ett tidigare övningstillfälle med Försvarsmaktens specialförband. Något beskuren bild. Foto: Jimmy Croona/Försvarsmakten.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]