Foto: Hans Berggren/Copyright Saab AB

Spännande inför Saabs delårsrapport Q2

Dags igen för avstämning. Hur har det gått under kvartal två och första halvåret 2021, hur går det just nu och hur ser framtiden ut? Det känns ändå rätt positivt.

Häng med när Saabs VD och koncernchef Micael Johansson och Saabs finansdirektör och vice VD Christian Luiga presenterar Saabs delårsrapport för perioden januari-juni.

Det hela går att följa direktsänt online med start på onsdag den 21 juli, klockan 10:00 (direktlänkat nedan).

Saab förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Saab har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter i hela världen. Genom innovativt, pragmatiskt och samarbetsinriktat arbete, utvecklar, anpassar och förbättrar Saab ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.”

Saab – Interim Report January-June 2021 (Livesändning)

Saab – Officiella hemsidan

Läs även Semper Miles: Saab inne i en positiv internationell expansionsfas och Fortsatt förtroende och betydande uppgraderingar enligt nytt kontrakt med NL samt Slutgiltiga erbjudandet för nya flygplan till Finland och Första leveransen inför produktion av svensk-amerikanen T-7A och Ytterligare två flygplan för brandbekämpning

(Bilden är en illustration från ett annat sammanhang och tillfälle. Foto: Hans Berggren/Copyright Saab AB)

– Saab Interim Report for January-June 2021, presented Live Online from 10:00 CEST

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]