Foto: Linus Svensson, Copyright Saab AB

Aktuellt läge i Gripenprogrammet och mer

Under förmiddagen, onsdag, har det blivit dags för Saabs årliga Gripenseminarium som alla är välkomna att följa online, för att lära mer om Gripen och om hur Saab arbetar för att hålla sig relevant i den allt snabbare teknikutvecklingen.

Syftet är att ge en uppdatering av det aktuella läget i Gripenprogrammet samt en marknadsöversikt ur Saabs perspektiv. På plats finns särskilt inbjudet mediafolk, analytiker och investerare. Talarna i ordning: Jonas Hjelm, chef för affärsområde Aeronautics, Eddy De La Motte, chef för affärsenhet Gripen E/F Aeronautics samt Lisa Åbom, teknikchef Aeronautics. Presschef Ann Wolgers modererar.

Gripenseminariet pågår 08:30-10:00 onsdag den 27 mars. Det hålls på engelska, webbsänds Live och kommer även finnas tillgängligt på Saabs webbplats i efterhand.


Saab’s Annual Gripen Seminar 2019 – Webcast

Saab – A future proof fighter jet

Läs även Semper Miles: Gripen är på flera sätt en otroligt konkurrenskraftig kandidat och Fördelaktiga offerter för Gripen E och F till Schweiz och Finland samt JAS 39 Gripen – bäst i världen och Saab och Boeing ska leverera USA:s nya skolflygplan

(Bilden är från ett tidigare tillfälle, synnerligen viktigt i utvecklingen. ”Gripen E Carries Meteor”. Foto: Linus Svensson, Copyright Saab AB.)

– Saab annual Gripen seminar, open Live-streamed webcast. In English, beginning at 08:30 CET, Wednesday 27th March

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]