Foto: Copyright LIMA 2019

Fem dagar av framför allt sjö och luft i LIMA 19

Femtonde upplagan av Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition (LIMA 19) i Malaysia är igång.

Senast det begav sig fanns här över 550 utställande företag från 36 länder, nationella delegationer från 49 länder och 279 969 affärs- och privata besökare (de senare välkomna under den öppna delen fredag och lördag med ordinarie utställningar samt hejdundrande flyg- och marina uppvisningar).

Det är en viktig region för internationell närvaro och handel, inte minst för Sverige och Norden. ingen officiell utställarlista över huvud taget denna gång men vi minns senast, 2017, då Saab och Dockstavarvet var med i allra högsta grad liksom några till från våra närmaste grannländer. Det är högst sannolikt att de och kanske fler är på plats och röner framgångar i år.


Film: LIMA ’19 – Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 26th – 30th March 2019 (2:49 min)

LIMA 19 – Officiella hemsidan

Läs även Semper Miles: Varven i Docksta och på Muskö säljs innan nyår och Redan i världsklass och de nya ubåtarna blir ännu vassare samt Ryssland får hård konkurrens av svenska Gripen i Indonesien och Raytheon/Bofors bättre val av ammunition till Zumwalt-jagarna

(Bilden är från en tidigare upplaga av LIMA. Foto: Copyright LIMA 2019, Media Gallery. Filmen presenterad av DefenseWebTV, Youtube.)

– Time for the 15th edition of interesting and popular Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition, LIMA 19, in Malaysia

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]