Foto: Geralt

Saab Security Talks om desinformation, manipulation och attacker

Alla uppgifter om att motståndet ska upphöra är falska – Den pågående attacken på Sveriges demokrati” är den långa men väl beskrivande titeln för kommande Saab Security Talks. Ett öppet seminarium, den här gången med samtal kring de desinformationsattacker och informationsoperationer som de demokratiska institutionerna dagligen upplever. Hur ser attackerna ut och vad vill man åstadkomma? Hur påverkas Sverige av desinformation och polarisering? Hur stark är Sveriges demokratiska motståndskraft? Hur bör Sverige försvara sig?

Medverkar gör Annika Nordgren Christensen, Försvars- och säkerhetspolitisk moderator, Patrik Oksanen, Författare och desinformationsexpert samt Andreas Norlén, riksdagens talman.

Sänds online tisdag den 16 juni klockan 13:30-14:30 (och kommer även vara tillgängligt att se i efterhand). Direktlänk nedan!

Saab Security Talks är ett återkommande forum som belyser händelser och frågor som berör säkerhet, försvar, omvärld och innovation. Med Saab Security Talks vill Saab bidra med att lyfta nya och viktiga perspektiv i den aktuella debatten.


Trailer: Saab Security Talks – Alla uppgifter om att motståndet ska upphöra är falska – den pågående attacken på Sveriges demokrati (0:24 min)


Saab Security Talks – Direkt till seminariet

Saab Solutions – Security

Läs även Semper Miles: Höjande aktiviteter och övning för IT-säkerhet och cyberförsvar och Nyheter, nyttiga idioter och egen insikt samt Saab lanserar nytt bolag för Cyber-säkerhet och Med fokus både på dagens och morgondagens behov och Underrättelse- och säkerhetstjänsten rapporterar

(Bilden är en illustration från ett annat sammanhang. Foto: Geralt, PD CC0 https://creativecommons.org/share-your-work/public-domain/cc0/ Filmen: Saab AB.)

– Saab Security Talks, open seminar regarding ongoing treacherous operations for undermining democracy and community

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]