Foto: Joel Thungren/Försvarsmakten

Gör en god affär som samtidigt gagnar nationen

Det har varit betydligt lugnare under sommaren men några aktuella behov för materiel och tjänster finns där. Volymerna tenderar att fluktuera och vid en snabbkoll finner vi att det just nu handlar om fem annonserade behov hos FMV, nio hos FORTV och 11 hos Polisen. Från administration och IT, till skyddsutrustning och nybyggnation m m. Samtliga med senaste anbudstid inom 10-39 dagar.

Upphandlingen fortsätter för ett ännu bättre totalförsvar och samhällsskydd. Kan du, din arbetsgivare, ditt företag eller någon du känner leverera och göra en god affär som samtidigt gagnar nationen?

FMV – Annonserade upphandlingar

FORTV – Aktuella upphandlingar

Polisen – Pågående upphandlingar

Läs även Semper Miles: Militär byggnation för ett par miljarder om året framöver och Snart dags för provsystem av nya uniformen och test på förband samt Nya helikoptrar höjer polisens förmåga mot terror och brottslighet och Svensk Polis utrustas med Tasers

(Bilden som visar materielsläpp från en Boeing C17 Globemaster i Karlsborgstrakten är från ett annat tillfälle och sammanhang. Foto: Joel Thungren/Försvarsmakten.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]