Foto: BagoGames

Stallone åter som Rambo för den avslutande Last Blood

Inte mindre än 37 år har hunnit passera sedan succén First Blood och för alla de som genom åren uppskattat filmerna med hjälten John J Rambo kommer här fina nyheter. Den femte och sista titeln i serien är strax här där Rambo tvingas konfrontera sitt förflutna och åter plocka fram sina färdigheter för att i ett sista uppdrag få hämnd.

Den före detta Special Forces-operatören hamnar åter i hetluften efter att en mexikansk knarkkartell kidnappat dottern till en av hans vänner. Rambo ställs mot den vidrige skurken Hugo Martinez som är känslolös och har beskrivits som den våldsammaste fienden i samtliga Rambo-filmer. En man och hans hantlangare av den där sorten som kanske bara Rambo klarar av att ta hand om. Filmen är inte helt överraskande klassad ”R-Rated” där bl a starkt grafiskt våld, obehagliga bilder och grovt språk anges som skäl.

Last Blood klockar in på 1 timme och 40 minuter och har biopremiär i USA och Sverige och 14 andra länder fredag den 20 september, däribland hos våra grannar Norge, Finland, Estland och Litauen.


Film: KinoCheck International – RAMBO 5: Last Blood Trailer (2019) (1:52 min)


Film: KinoCheck International – RAMBO 5: Last Blood Trailer 2 (2019) (1:15 min)

Rambo: Last Blood – Officiella hemsidan

Filmstaden – Rambo: Last Blood

Läs även Semper Miles: Fortsättningen för Rambo kan bli både film och TV-serie och Mer svensk-belgisk action på vita duken samt Kalla kriget fortfarande hett i Deutschland 86 och Jägare : bakom fiendens linjer

(Bilden, Stallone som Rambo. Foto: BagoGames, CC BY 2.0 https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/ Filmer: KinoCheck International Youtube-kanal.)

– Rambo: Last Blood, the fifth and final mission. Movie Premiere in Sweden 20th September

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]