Foto: Johan Lundahl/Combat Camera/Försvarsmakten

Personal sökes för militär audiovisuell kommunikation och dokumentation

Jobböppning hos Combat Camera. Just nu söker man stridsfotograf med inriktning på videoproduktion men även vanligt foto då försvarets stridsfotografer strävar efter multikompetens för att lösa både video- och stillbildsuppgifter.

Här vankas allehanda uppgifter inom bild- och mediaområdet, t ex att följa och dokumentera soldater och sjömän i deras vardag, på övningar m m och på uppdrag i och utanför Sverige. Världens chans för den intresserade och duktige på det audiovisuella området. Se länk nedan för detaljerad information, krav och önskade kvalifikationer samt ansökan.

Placeringen är vid Ledningsregementet i Enköping. Ansökan ska vara inne senast 13 maj, om ungefär en månad.


Film: Combat Camera 2014 (3:34 min)

FM Jobb & utbildning – Stridsfotograf, Combat camera

Combat camera

Ledningsregementet

Läs även Semper Miles: Kunskap och erfarenheter som kan göra stor skillnad i riskfyllda miljöer och Starkt försvar i utveckling i journalistiskt trendbrott samt Nye kommunikationsdirektören har militär bakgrund och många erfarenheter med sig och Nyheter, nyttiga idioter och egen insikt

(Bilden är från ett tidigare tillfälle ”Fotograf från Combat camera arbetar i en sandstorm i Tchad”. Något beskuren bild. Foto: Johan Lundahl/Combat Camera/Försvarsmakten. Filmen: Försvarsmakten, Youtube.

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]