Foto: herbX Film, StudioCanal, SevenPictures / Armémuseum pressbilder

Noga utvalt i populära biovisningar på Armémuseum

Här händer det hela tiden grejor och filmvisningen som man givit sig på är en succé. Närmast är det dags för originalklassikern Das Boot, utsåld sedan länge. Till kommande, rafflande Flykten från DDR (söndag den 20 oktober) finns ännu några få biljetter.

Egentligen är intresset och uppslutningen inte konstig alls för det är ju utvalda och intressanta grejor på vita duken – i kombination med möjligheten att se Armémuseums fasta och tillfälliga utställningar!

För närvarande hittar vi inga ytterligare annonserade bioföreställningar men det här är ett så bra initiativ att man bör ge det en fortsättning. Att hålla extra koll på kalendern framöver kan löna sig, men just nu gäller det att snabba sig och se till att få en biljett till den tjugonde!

Film: Flykten från DDR – Officiell svensk trailer (1:46 min)

Armémuseum – Flykten från DDR (mer info och direktlänk till biljetter)

Armémuseum – Kalendarium

Läs även Semper Miles: Åland invaderat och franska ubåtsflottan kämpar för världsfreden och Stallone åter som Rambo för den avslutande Last Blood samt Dokumentärserie om GU på svenska i Finland och Kalla kriget fortfarande hett i Deutschland 86

(Bilden är ur filmen Flykten från DDR. Något beskuren bild. Foto: herbX Film, StudioCanal, SevenPictures / Armémuseum pressbilder.)

– Thoroughly selected movies at The Swedish Army Museum. A successful initiative

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]