Foto: Niklas Ehlén/Combat Camera/Försvarsmakten

Hitta din plats bland hundratals lediga jobb i försvaret

Just nu finns det nästan 400 annonserade lediga tjänster i Försvarsmakten. Här finns stor bredd med möjligheter till jobb och (ny) karriär för många.

Arbetsuppgifterna är av alla de slag runt om i Sverige och utomlands. Det behövs såväl soldater, sjömän och officerare som civil kompetens för den dagliga verksamheten – från skrivbord till fält.

Besök Försvarsmakten – Jobb & utbildning, bläddra och kolla själv. Väl där behöver du inte logga in via den där blå knappen. Det är bara att köra på!
Listan är lång men du behöver inte lägga tid på att ögna igenom varenda annons då det sedan en tid finns förbättrade möjligheter att filtrera sökning på yrkesområde, arbetsort, civil eller militär bakgrund m m.

Ett lysande tillfälle! Kanske är det just nu som möjligheten finns där, den som längre fram visade sig vara en viktig milstolpe i livet.

Försvarsmakten – Jobb & utbildning – Lediga jobb

Läs även Semper Miles: På och under vattenytan, i luften och på marken med Kustjägarna och Öppet för en framtida karriär som stridspilot samt Försvarsmakten lanserar egen jobbsajt för deltidare och Mycket lyckad Military Weekend i Karlsborg, för tjejer av tjejer

(Bilden är från ett annat, tidigare tillfälle. Något beskuren bild. Foto: Niklas Ehlén/Combat Camera/Försvarsmakten.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]