Foto: Joel Thungren/Combat Camera/Försvarsmakten

Gör affär och leverera behövlig materiel och tjänster för Sverige

Det finns många sätt att vara med för att bygga ett bättre, tryggare och starkare land- Ett är att bidra med affärer för materiel och tjänster, något som bidrar positivt på flera sätt, i flera led. Hjulen kan och ska snurra! Försvar, säkerhet och samhälle kan och ska bli ännu bättre!

Se över aktuella upphandlingar och inköp. Här finns chansen att vara med och leverera i stort och smått på alla möjliga, ibland överraskande områden. En del annonser med gott om tid kvar för anbud medan det brinner i knutarna för andra.

De flesta listar offentligt vad man är ute efter. Bara att kolla runt. För att ta nästa steg, att vara med och erbjuda sig, krävs registrering och inloggning.

Myndigheterna och regionerna är många och flera av dem upphandlar löpande utifrån aktuella eller kommande behov. Kanske är det just dig eller er man behöver komma i kontakt med för att göra affär? Gräv där du står eller sikta mer centralt. Nedan, ett litet axplock. Ja, det finns många fler källor. Se gärna det här som en katalysator.

FM – via Pabliq och e-Avrop
FMV – via Kommers Annons och e-Avrop
FORTV – via Pabliq och Mercell Commerce Opic
MSB – via Pabliq och Mercell Commerce Opic
Polisen – via Pabliq och Mercell Commerce Opic
Tullverket – via Pabliq och Mercell Commerce Opic
Sjöfartsverket – via Pabliq och Mercell Commerce Opic

Kammarkollegiet – Statens inköpscentral

Statens kommuner och landsting – Kommentus

Upphandling 24

Läs även Semper Miles: Viktiga fördjupningsseminarier och Sverige banbrytande med naturtråden som är starkare än stål och bättre än Kevlar samt Nya eldhandvapen för Försvarsmakten kan vara ett faktum inom fyra-fem år och Ökning och positiv trend för svensk export av krigsmateriel

(Bilden är en illustration från ett annat, tidigare sammanhang. Materiel och tjänster är viktigt, i stort och smått. Foto: Joel Thungren/Combat Camera/Försvarsmakten.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]