Foto: Kristina Swaan/Försvarsmakten

Möt Marinen som lägger till och välkomnar besök på söndag

Marinen löser uppgifter ingen annan kan, så att du kan fortsätta som vanligt.” Möt personalen och besök fartygen i Göteborg nu på söndag. Mitt under den då pågående beredskapsövningen på västkusten lägger man till långt in i de centrala delarna av stan och hälsar allmänheten välkommen för att visa upp sig och berätta mer om vad de gör och hur. Ett spännande och intressant evenemang som passar nyfikna i alla åldrar.

Tid och plats: Söndag den 17 mars kl 11:00-15:00. Stigbergskajen, Göteborg (klicka här för satellitbild, karta, gatuvy m m)

Observera: För att komma in på området och vara med krävs att man är svensk medborgare och kan styrka detta med något av följande handlingar: svenskt pass, svenskt nationellt ID-kort, svenskt körkort, svenskt SIS-märkt ID-kort, Skatteverkets ID-kort för folkbokförda i Sverige, svenskt tjänstekort eller ID-kort utfärdat av statlig myndighet. Krav om legitimering gäller alla besökare som är 15 år eller äldre.
Vidare är det fotoförbud ombord på de flesta av fartygen och därför är det inte tillåtet att ta med mobiltelefoner och kameror. Inte heller väskor får medföras vid besök på fartygen. Tillfällig förvaringsmöjlighet för sådant kommer att finnas på plats.
Eventuella husdjur får stanna hemma denna dag då de inte är tillåtna på området.

Marinen

Tredje sjöstridsflottiljen

Läs även Semper Miles: Slutet möte med stor bredd för marina frågor och Närmare samarbete för ett säkert Östersjön samt Svenska marinen i viktig verksamhet längs Estlands kust och Korvetter modifieras och säkras för ytterligare tjänst

(Bilden är från ett annat, tidigare tillfälle. Något beskuren bild. Foto: Kristina Swaan/Försvarsmakten.)

– Swedish Navy at quay in central Gothenburg Sunday 17th March. Invites public to come visit (need to be Swedish citizen and carry proper ID)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]