Foto/Upphovsrätt: Linus Hallsenius / discovery+ och Kanal 5

Kompani Svan är tillbaka

I ärlighetens namn rör det sig kanske inte riktigt om ”Sveriges nya elitstyrka” som reklamen för den nya säsongen skojsamt anger, men många är de som ser fram emot en ny omgång av realityserien Kompani Svan.

För de deltagande kändisarna som kommer från vitt skilda håll blir det klart överraskande när Gunde Svan, Mikael Tornving och militära instruktörer leder dem på en omvälvande, utvecklande resa. En process som ska göra dem till den bästa versionen av sig själva. Samtidigt gäller det att inte komma sist och bli en av de som i varje avsnitt tvingas åka hem.

Medverkande den här gången är Isabel Adrian, Mikaela Laurén, Rickard Olsson, Antonija Mandir, Josefine Öqvist, Loui Sand, Glenn Hysén, Markus Granseth, Dante Zia och Nemo Hedén.

Säsong 2 av Kompani Svan har premiär måndag den 11 september klockan 21:00 på Kanal 5 och Discovery Plus.

Kompani Svan – Discovery Plus

Läs även Semper Miles: Dokumentär om vägen till att bli jägare producerad av K 3 och Carl Hamilton i två annorlunda dramaproduktioner samt Krisexperimentet i ett strömlöst Sverige är tillbaka

(Bilden: Svan och Tornving. Foto/Upphovsrätt: Linus Hallsenius / discovery+ och Kanal 5.)

– Ten Swedish celebrities in Boot Camp for an evolving journey to become the best version of themselves, and try win the Competition

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]