Foto: Försvarsmakten

Dokumentär om vägen till att bli jägare producerad av K 3

Jägarsoldat – utmaningar, kamratskap, äventyr” är en dokumentärserie som kommer att sändas på Livregementets husarers Youtube-kanal. Här får vi följa grundutbildningen, bl a Carl, Josefine och deras kamrater som gav vad de hade i omgången 2017-2018.

Det är beryktat som den tuffaste utbildning du kan göra”, något som antagligen stämmer och som kommer att märkas men även flera vardagliga aspekter tas upp i de tretton avsnitten på väg mot målet att bli jägarsoldater.

Premiär, tisdag den 16 oktober. Det här torde kunna locka en större publik med goda chanser till en del igenkänning för de som är eller varit en del av livet i grönt, oavsett var. Det här får absolut inte missas!


Trailer: Dokumentärserien Jägarsoldat (1:28 min)


Dokumentärserien Jägarsoldat – Här är alla avsnitt samlade

Försvarsmakten – Livregementets husarer

Läs även Semper Miles: Låt soldater framstå som soldater emellanåt och Fortfarande möjlighet att bli jägare i Karlsborg samt I skuggorna för nationen med Särskilda operationsgruppen och Gott om delad läsning från Försvarsmakten

UPPDATERAT 2018-10-16 kl 20:14
Man valde att avvakta genomförandet. Med ungefär fyra timmar kvar på dygnet släpptes så första avsnittet. Kanske provades uthålligheten en smula? Men inte utan belöning. Till allas glädje släppte man både avsnitt ett och avsnitt två. I ärlighetens namn vore det här även något för gemene man på bästa sändningstid i den traditionella TV-världen! Bra jobbat!

(Bilden från K 3 är från ett annat tidigare tillfälle.)

– Thirteen episodes from Ranger regiment K 3. Life and struggle to reach the goal. Produced by officers inside. Aired on Youtube from 16th October

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]