Fem och ett halvt och fortsatt framåt

Semper Miles fyller 5,5 år Online den 4 januari. Det tycker vi är fantastiskt trevligt och ja, fortfarande uppmärksammar vi gärna utvecklingen halvårsvis. Det ger bra perspektiv och fler chanser till gemensam glädje.

Honnör, heder och stort tack för att du är med, tack alla som följer Semper Miles, för alla Likes, kommentarer, delningar o dyl. Den sortens uppbackning är enormt uppskattad då det ger en varm, bekräftande känsla för projektet och skänker oss drivkraft att fortsätta marschen.

Fram till nu har vi på hemsidan publicerat 2 049 artiklar av alla de slag som nått och når en himla massa människor. Så gott som varje dag säger det också ”pling” hos våra 6 612 följare på Facebook och 556 på Twitter när vi lägger ut nytt – initialt vill säga för sedan sprider det sig ytterligare som ringar på vattnet och alla kamrater och rättskaffens medborgare är välkomna att sitta upp och åka med!

På Semper Miles gillar vi att kommunicera genom det skrivna ordet. Med tiden har vi även hunnit skapa ett par boktitlar och det blir en till, till senvåren 2021. Den här gången i ett längre, nära samarbete med Rekyl. Se länk nedan för mer info och möjligheten att förboka ditt alldeles egna exemplar av ”Alltid Före – Designa ditt liv för handlingsfrihet och motståndskraft”.

Avslutningsvis blir det en kort tillbakablick med våra mest besökta och lästa inlägg de senaste sex månaderna. Du minns säkert flera av dem.

Därefter kollar vi runt om och åter mot horisonten, utför tydligt kolonntecken ”cirkelrörelse med åt sidan sträckt arm” och alla vet – Nu bär det av, fortsatt framåt!

Missa inte att vi t o m midnatt den 4/1 drar av 21 procent på klistermärken, tröjor, mössor, muggar och allt annat i Spreadshirtbutiken!

Kickstarter – Boken Alltid Före

Om Semper Miles

(Bilderna är våra egna. Foto: Semper Miles.)

– Five and a half Year with Semper Miles project Online

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]