Foto: Kunskap & Framtidsmässan i Göteborg

Det här kan bli den bästa dagen på sportlovet

De som är i åldersgruppen 13-18 och har glädjen att se fram emot ett kommande sportlov bör redan nu se över och fundera kring ifall det inte vore spännande och intressant att besöka Försvarsmakten i Halmstad under en händelserik dag.

Tillsammans tar nämligen Luftvärnsregementet (Lv 6) och Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) emot 09:30–15:30 på torsdag den 20 februari för cirka sex timmar fyllda med försvarsupplysning, info om värnplikten, visning av respektive verksamheter och materiel, prova på-aktiviteter, fältlunch m m. ”Testa Robot 70-simulator, titta in i ett stridsflygplan och träna med oss.”

Det här brukar vara populärt så det gäller att vara ute i god tid med sin föranmälan, som ska vara gjord senast den 6 februari, via mail till: rekrytering-lv6@mil.se

Luftvärnsregementet (Lv 6)

Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS)

Om Försvarsmakten

Läs även Semper Miles: Vidareutvecklade RBS 70 NG för pålitligt flexibelt skydd och Robot 98 ger modernt luftvärn i toppklass samt Försvarsmakten uppskattat inslag på Vallåkra i år igen och Nu kan vem som helst spaka Gripen till framgång

(Bilden är från ett annat, tidigare tillfälle. Med Robot 70 på välbesökta Kunskap & Framtidsmässan. Foto: Kunskap & Framtidsmässan i Göteborg.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]