Foto: Semper Miles och Rekyl

Ditt livs viktigaste bok blir verklighet

Vi har aldrig levt i en värld med så många möjligheter som nu. Samtidigt står vi inför en aldrig tidigare skådad komplexitet.”

Semper Miles och Rekyl bygger på samma goda värderingar och samarbetar sedan en tid för ett gemensamt bidrag till att skapa ett ännu starkare samhälle. Med den guidande boken ”Alltid Före – Designa ditt liv för handlingsfrihet och motståndskraft” ges möjligheten att förstå innebörden av att vara, som man uttrycker det, ”stark i vardag, starkare i kris” med möjligheten att i förväg förbättra såväl livet i allmänhet som oddsen ifall det händer något otrevligt.
En bok som rätt använd kommer att öka det egna välmåendet, den personliga handlingsfriheten och ytterst öka hushållens och Sveriges motståndskraft.

Boken har sin grund i Semper Miles äldre publikation Förberedd som uppdaterats, skrivits om och byggts på med flera kapitel som handlar om bl a Mindset, träning, ekonomi och vikten av våra sociala nätverk. Här finns fakta, förklaringar och resonemang och alltifrån överlevnadsinstruktörer till läkare och före detta legosoldater har intervjuats och delar med sig av konventionella och okonventionella erfarenheter att dra nytta av.

Just nu rullar en kampanj på Kickstarter som tar det här mot finalen med produktion och distribution. Flera förbokningsvarianter erbjuds att välja mellan och det blir extra gott i så kallade Stretch Goals, uppnådda milstolpar.

Passa på du också! Ju fler som är med och backar upp det här desto bättre:

Kickstarter – Alltid Före – Designa ditt liv för handlingsfrihet och motståndskraft (missa inte att se den särskilt framtagna filmen högst upp och förhandsboka såklart)

Facebook – Alltid Före-Gruppen

UPPDATERAT november 2021:
Boken släppt! Se mer och beställ på alltidfore.se

Läs även Semper Miles: Årets julklapp är utsedd och det blev stormköket och Krisexperimentet i ett strömlöst Sverige är tillbaka samt Viktig kunskap om vårt totalförsvar i kurs på nätet och Nya boken Maria är med i Hemvärnet lyfter fram, förklarar och hyllar

(Bilderna är hämtade ur den för projektet särskilt framtagna filmen. Copyright Semper Miles och Rekyl.)

-For Well-being and Resilience. Important, promising book to strengthen People and Society

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]