Foto: Stockholms militariamässa

Största evenemanget kring militaria i alla dess former

Stockholms militariamässa är uppskattad och välbesökt. Så har det varit sedan man slog upp portarna för första gången. I år firar man 20-årsjubileum!

Det här är heltäckande och störst i sitt slag i Sverige, troligen även i hela Norden och man lär t o m stå sig riktigt bra i jämförelse med liknande evenemang ute i Europa.

Nu till helgen samlas man i Solnahallen i nordvästra Storstockholm. Det blir massor att uppleva tillsammans med intresserade likasinnade och såklart livlig kommers för de som vill köpa, sälja och byta inom området militaria med ”allt från knappar och märken till uniformer, vapen och kanoner”. Glöm bara inte att ta med kontanter för att snabbt kunna slå till när du hittar det där du bara måste ha.

Själva öppningen brukar bjuda på lång kö men fr o m den här upplagan kommer det vara möjligt att betala sitt inträde en timme innan vid niosnåret för att sedan kunna visa upp sin stämpel och smidigt glida in när det bär av.

Tid och plats: Söndag 14 april 10:00–16:00 i Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (klicka här för karta, satellitbild, gatuvy m m)

Stockholms militariamässa på Facebook

Läs även Semper Miles: Tilldelade personliga eldhandvapen och Detaljerade Stridsbåt 90 i rejäl skala angör Sverige samt Semper Miles-märken tillbaka och nu i PVC och Förberedd nu även som E-bok

(Bilden är från ett tidigare år. Foto: Stockholms militariamässa.)

– Stockholm Military Fair, Sunday 14th April

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]