Läsning som bringar både kunskap och opinion

Ta hem en av, eller båda, våra böcker. Till dig själv och ditt hushåll eller ge bort som julklapp. Snacka om omtanke. Vi har hunnit med att skriva och producera två och här är de, tillgängliga både som pappers- och e-böcker:

Maria är med i Hemvärnet – vänder sig till den yngre, för att inte säga yngsta, publiken. De som man läser högt för och de som just börjat läsa. En berättelse där Kalle och hans pappa träffar snälla grannen Maria som kort berättar varför hon och många andra helt vanliga killar och tjejer, tanter och farbröder bär uniform emellanåt och lite om vad de kan och gör i Hemvärnet (i förlängningen all försvarsverksamhet.)

Förberedd – vänder sig till varje svenskt hushåll. En tankeväckare och odramatisk introduktion kring krishantering, enskild (och samhällets) beredskap, förklaringar och direkta tips på flera områden. Skriven för våra förutsättningar i vår vardag, lagom tjock och lättsmält.

Båda de här produkterna har tillkommit i linje med det goda uppsåtet att intressera och upplysa, att skapa förståelse och relation – till totalförsvar, samhälle, säkerhet, krisberedskap och gemenskap m m.

Maria är med i Hemvärnet – mer info, provläs och återförsäljare

Förberedd – mer info, provläs och återförsäljare

Läs även Semper Miles: Nya boken Maria är med i Hemvärnet lyfter fram, förklarar och hyllar och Jag fryser och är törstig – Varför gör ingen något? samt Experiment utan el, vatten, mat och mobilnät i Nedsläckt land och Viktig kunskap om vårt totalförsvar i kurs på nätet

(Bilden: Maria är med i Hemvärnet och Förberedd. Foto: Semper Miles.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]