Militariamässan slår upp portarna

Många är de som väntat och sett fram emot det här. Nu har det blivit dags för välbesökta Stockholms militariamässa igen, den största i sitt slag i Sverige och Skandinavien!

Här möts utställare, samlare, föreningar, intresserade och likasinnade besökare från när och fjärran, i rejält tilltagna lokaler med goda möjligheter att hitta det man söker oavsett intresse och inriktning, plus massor av annat intressant och spännande.

Stockholms Militariamässa är en heltäckande mässa inom intresseområdet militaria och antika vapen. Allt från knappar/märken till uniformer vapen och kanoner.”

Den här gången passar man också på att hålla en insamling för Ukrainas starka folk där såväl utställare som besökare uppmanas att ta med och bidra med saker som ”främst leksaker, kläder, blöjor, pulvermjölk och övriga nödvändigheter till ett utsatt land”.

Tid och plats: Lördag den 12 mars kl 10:00-15:00. Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (klicka här för satellitbild, karta, gatuvy m m)

Stockholms Militariamässa – officiella sajten (Facebook)

(Bilden är från ett tidigare år. Lugnet före stormen. Sista förberedelser vid några av de många borden. Foto: Stockholms militariamässa.)

– The Stockholm Military Fair ”Stockholms Militariamässa”, largest in Sweden and Scandinavia, Saturday 12th March 2022

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]