Foto: Armémuseum

Armémuseum öppnar igen

Fantastiskt inbjudande, fint och praktiskt ordnat med fasta och tillfälliga utställningar. Det är så vi upplever och minns besöken på Armémuseum som, liksom så många andra institutioner, hållit stängt under pandemin.

Muséet har förvisso gått att besöka digitalt men ingenting är som att vara på plats och nu kan man åter bege sig dit för att uppleva alltihop på nytt eller igen när Armémuseum slår upp portarna och öppnar på riktigt torsdag den 15 april klockan 11:00. Därefter, som det ser ut nu, öppet samma tid 11:00-17:00 torsdagar-söndagar och som alltid med fri entré!

Här finns massor att se och vid öppnandet återupptar man dessutom den intressanta utställningen I rikets hemliga tjänst, om kvinnorna i svensk underrättelsetjänst under andra världskriget. Väl värt ett besök bara det!

Armémuseum

Armémuseum – Trygga besök

Armémuseum – Hitta hit

Läs även Semper Miles: Med fokus på kvinnorna i rikets hemliga tjänst och Veteraner om utlandsuppdrag och erfarenheter i ny digital utställning samt Om kriget kom i ny tillgänglig skepnad och Någonstans i Sverige redan idag

(Bilden är från ett tidigare tillfälle. Foto: Armémuseum.)

– The Army Museum opens again to regularly welcome visitors Thursdays to Sundays

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]