Foto: Adam Stumle, K 3 Livregementets Husarer/Försvarsmakten

Tredje säsongen av dokumentära succéserien Jägarsoldat

Helgen är förbi och en ny vecka har gått igång. Som vanligt? Inte då, för den här veckan bjuder på något särskilt att se fram emot! Den mycket intressanta, välproducerade och varmt mottagna serien från Livregementets Husarer fortsätter. Hur går det för Josefine, Carl, Johan, Anton, Winston och alla kamrater?

Sedan drygt fyra månader har vi fått följa när omgång 2017-2018 givit sig i kast med att genomföra sin grundutbildning i Karlsborg, ”den beryktat tuffaste utbildningen du kan göra”.

Fortsättningen och den samtidigt avslutande Säsong 3 av dokumentärserien Jägarsoldat presenteras allmänheten tisdag 26 februari! K 3 levererar igen och igen och igen. ”Följ rekryterna under deras svåraste men också roligaste tid. Genom befattningsutbildning, baskerprov och jägarprov.”

Redan nu finns alla tidigare avsnitt tillgängliga (länk nedan) för den som behöver se ikapp eller friska upp minnet. Från och med i morgon även de nya!

Många kommer att ha sökt upp och sett serien i det här formatet online men ändå mycket långt ifrån den stora massan. Vi upplever det som att bra och medryckande information av den här sorten borde göra sig i TV och komma alla till godo. Kunskap, försvarsfrämjande, underhållning och rekrytering på ett bräde. Hallå produktionsbolag och TV-kanaler, vilka blir det som uppskattat plockar in det här till TV-sofforna?

UPPDATERAT 2019-02-25: Livregementets Husarer har under kvällen släppt att releasen blir klockan 17:00 i morgon OCH överraskar med att vi, utöver avsnitten i den sista säsongen, kan se fram emot ”en rafflande final fredagen den 22 mars”.

UPPDATERAT 2019-02-26: Det talades innan om tre men det blev hela fem nya avsnitt (11-15). Tackar-tackar!

Dokumentärserien Jägarsoldat – Här är samtliga avsnitt gripbara

Livregementets husarer (K 3)

Försvarsmakten Jobb & utbildning – Jägarsoldat

Läs även Semper Miles: AJB står redo att uppgraderas till Jägarregementet och Två intensiva veckor när US Marines övar med Amf 1 samt Tio länder i flera antiterrorinsatser på Östersjön och Utveckling och kravbild ger ny samlande specialenhet

(Bilden är ur serien Jägarsoldat. Beskuren. Foto: Adam Stumle, K 3 Livregementets Husarer/Försvarsmakten.)

– Third season of Ranger regiment K 3 production showing life and struggle for the recruits in 2017-2018 Basic Training

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]