Foto: Lance Cpl. Shannon E. McMillan, United States Marine Corps

Trevlig uppesittarkväll och en riktigt God Jul

Julefriden kommer och nu drar även vi ner lite på tempot, håller ställningarna och tänker på alla där ute som firar och såklart lite extra på de som håller landet och världen fortsatt igång och säkert.

Att kunna fira storhelger och leva i fred och frihet är inget som får tas för givet. Därför är många tacknämligt engagerade på olika sätt, allra minst genom att söka hålla sig uppdaterade om utvecklingen här hemma, i vårt närområde och längre bort, i stort och smått.

Vi tackar alla kamrater som tittar in på Semper Miles emellanåt och skickar en honnör och hälsning till de över femtusen som valt att följa oss på Facebook. Är du ännu inte en av dem, en av oss? Välkommen att ta steget! Det skulle vara en riktigt uppskattad julklapp till det lilla Semper Miles-teamet om du också kom med.

Nu återstår bara att önska alla en trevlig uppesittarkväll och en riktigt God Jul. Hoppas att tomten kommer snart (även om han inte som på bilden storstilat kan dyka upp i helikopter överallt).

 

Läs även Semper Miles: Behov och vision i jätteprogram för samtliga nya helikoptrar och Om Semper Miles samt Semper Miles på Sveriges tak och Nya boken Maria är med i Hemvärnet lyfter fram, förklarar och hyllar

(Bilden: Tomten kommer i en Bell UH-1N. Från ett tidigare år. Foto: Lance Cpl. Shannon E. McMillan, United States Marine Corps, PD.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]