Foto: Rasmus 28

Stortorgskonsert i Stockholm med Marinens musikkår

Exakt vad det blir har man inte berättat men av tidigare erfarenheter bör vi kunna förvänta oss axplock från en bred repertoar med allt mellan marscher och underhållningsmusik. En härlig mix som glatt överraskar många i sommarkvällen.

Platsen är också spännande med en känsla av happening: ”Stortorget är en konsertarena som blivit ett signum för den svenska militärmusiken med dess närhet till Kungliga slottet och vaktparaden. Många besöker konserten för att de sett vår information men charmen är också de turister eller restauranggäster som av en tillfällighet är på Stortorget vilket skapar härliga möten.”

Tid och plats: Torsdag den 1 augusti klockan 18:00. Stortorget, Gamla stan, Stockholm. Längd ca 1 timme. Fri entré.

Satellitbild (även 3D), karta, gatuvy m m över Stortorget, Gamla stan

Marinens musikkår

Militärmusik

Läs även Semper Miles: Vaktparad och vaktavlösning på Kungliga slottet lockar varje dag och Militärmusiken bjuder åter in till MBW för en givande helg samt Parader i det offentliga för heder och vi-känsla och Med robotbåt Gålö-Sandhamn-Gålö och mer

(Bilden med Marinens musikkår i vitt är från ett tidigare tillfälle. Foto: Rasmus 28, CC BY-SA 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en)

– The Band of the Royal Swedish Navy, present a free and appreciated evening concert at Stortorget next to the Royal Castle in Stockholm, 1st August

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]