Foto: Saab @Linus Svensson, Copyright Saab AB

Öppet seminarium med full fokus på Gripen

Dags för Saabs årliga Gripenseminarium där ansvariga, sakkunniga, media, analytiker och investerare m fl samlas (denna gång mestadels online) under morgonen torsdag den 26 mars för en uppdatering av utvecklingen i Gripenprogrammet och en marknadsöversikt ur Saabs perspektiv.

Talarna kommer från Saab och Försvarsmakten representerade av Eddy de la Motte, chef för affärsenheten Gripen E/F inom Saabs affärsområde Aeronautics, Ellen Molin, chef för Saabs affärsområde Support & Services samt Torgny Fälthammar, chef för Gripensektionen på Flygstaben, Flygvapnet.

Som vanligt bjuder man in till möjligheten för alla att följa seminariet som sänds direkt på webben med start halv nio. Det kommer även att göras tillgängligt att kunna ses On Demand i efterhand.


Saab’s Annual Gripen Seminar 2020 – Webcast (08:30-10:00 svensk tid)


Film: Gripen – Always combat ready (1:43 min)

Saab – Gripen – The Smart Fighter

Saab – A future-proof fighter jet

Läs även Semper Miles: Finland inleder provflygning med Gripen och fyra andra kandidater och Produktionen av nya flygplanet T-7A har börjat samt Saab presenterar läget på ubåtsfronten i Liveseminarium och Saab servar och livstidsförlänger Arthur/MAMBA för Brittiska försvaret

(Bilden: Gripen E, svenska flygvapnet. Foto: Saab @Linus Svensson, Copyright Saab AB.)

– Saab’s Annual Gripen Seminar 2020, Online 8:30 to 10:00 a.m. CET, Thursday 26th March

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]