Foto: Mattias Nurmela/Combat Camera/Försvarsmakten

Många möjligheter till jobb, utbildning och karriär

För närvarande listar Försvarsmakten nästan trehundra yrkesmöjligheter på sin sida för jobb och utbildning. Perfekt för den som vill prova en helt ny värld eller kanske redan varit där och funderar på att ta steget tillbaka.

Arbetsuppgifter och utbildningar av alla de slag runt om i hela landet och även utomlands, civilt eller uniformerat. Man söker såklart soldater, sjömän och officerare men som för alla myndigheter är det många varierade uppgifter att lösa och utveckla i den dagliga verksamheten – från skrivbord till fält.

Totalt 296 jobb i skrivande stund varav 138 inte kräver någon militär bakgrund! Goda möjligheter att snabbt filtrera på sidan, på t ex yrkesområde, arbetsort, hel- eller deltid, för att hitta vad som matchar ens intresse, bakgrund och kompetens. Och man behöver inte alls logga in via den blå knappen. Det är bara att fortsätta neråt på sidan, öppna sinnena och sätta igång.

Försvarsmakten – Jobb & utbildning – Lediga jobb

Läs även Semper Miles: Öppet för en framtida karriär som stridspilot och Försvarsmakten lanserar egen jobbsajt för deltidare samt Det finns plats för dig i frivilligförsvaret och Ovanlig syn både här och där när det vankas Uniform på jobbet-dag

(Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Mattias Nurmela/Combat Camera/Försvarsmakten.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]