Foto: Johan Lundahl/Combat Camera/Försvarsmakten

Lediga civila och militära jobb inom Försvarsmakten

Det finns över 300 lediga, annonserade jobb inom Försvarsmakten just nu enligt den egna rekryterande webbplatsen Jobb & utbildning. Stor bredd med möjligheter till jobb och (ny) karriär.

För närvarande handlar det om behov av 294 utlysta tjänster på en rad olika platser i Sverige samt nio utomlands (för tjänst i Afghanistan, Mali, Ukraina och Spanien). Av dessa är 131 även öppna för civila då det inte behövs någon som helst militär bakgrund, 68 för personal med genomförd grundutbildning och 104 kräver officersutbildning på olika nivå.

Besök Försvarsmakten Jobb & utbildning och kolla själv (länk nedan). Du behöver inte logga in el dyl via de blå knapperna. Det är bara att bläddra ner och köra på! Listan är lång men med möjlighet att Filtrera din sökning på yrkesområde, arbetsort, förband, omfattning och eventuell militär bakgrund blir det riktigt smidigt.

Man ska samtidigt komma ihåg att det här är föränderligt så det kan löna sig att med jämna mellanrum återvända och titta till listan med lediga tjänster inom försvaret!

Försvarsmakten – Jobb & utbildning – Lediga jobb

Läs även Semper Miles: Försvarsmakten lanserar egen jobbsajt för deltidare och Nära en femtedel kvinnor i försvaret och det ska bli fler samt Hängivna, blivande IT-soldater sökes för ännu starkare cyberförsvar och Det finns plats för dig i frivilligförsvaret

(Bilden är från ett annat rekryteringstillfälle. Foto: Johan Lundahl/Combat Camera/Försvarsmakten.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]