Foto: Astrid Amtén Skage/Forsvarsmakten

Fler än någonsin gör tummen upp för Försvarsmakten

Intresset för vårt försvar bland allmänheten är stort och växer stadigt. Det märks på folks medvetenhet, omtanke och engagemang runt om i landet där det finns ett stort behov av information och journalistik – nationellt, regionalt och lokalt. Försvarsmaktens arbete för att ur en massa infallsvinklar möta detta pågår hela tiden i flera olika informationskanaler.

Allt fler besökare hittar fram via sociala medier för nyheter och kunskap och väljer dessutom att återkomma. För en kort tid sedan passerades en ny högstanivå på Facebook. Över 160 000 gillar Försvarsmakten. Av någon anledning tvekar man att själva påtala framgångar av den här typen, kanske inför risken att det av en del skulle kunna uppfattas som eget beröm, men vi påtalar det gärna, tackar och gratulerar!

Gör du också tummen upp för Försvarsmakten på Facebook? Alla är välkomna att bli en del av den växande skaran som gillar, följer och tar del av vad som händer och bjuds.

Försvarsmakten på Facebook

Läs även Semper Miles: Folkligt stöd för försvar, säkerhet och ordning och Nye kommunikationsdirektören har militär bakgrund och många erfarenheter med sig samt På rätt väg när försvaret låter Sverige vara i fred och Gott om delad läsning från Försvarsmakten

(Bilden: Jaaa!!! Det finns många tillfällen av glädje och gemenskap. Foto: Astrid Amtén Skage/Forsvarsmakten.)

– More than 160 000 likes for The Swedish Armed Forces on Facebook, one of many channels used to share information and knowledge

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]