Nordens hindertätaste OCR på Ullevi

Hur skulle det vara att utmana den urbana terrängen i och kring Ullevi Arena? Det handlar om en prövning över fem kilometer där samtidigt inte mindre än 60 hinder ska avverkas, enskilt eller i grupp om fyra. Vem du utmanar är upp till dig – Dig själv, dina kamrater eller om du siktar på att slå alla andra. Det finns flera klasser att välja på, från den som vill komma och prova på upp till elitnivå.

Obstacle Course Race (OCR), fritt översatt ”fälthinderbana” eller ”hinderlöpning”, är unikt då det bjuder på terränglöpning kombinerat med ett stort antal utmanande hinder designade av specialister.

Om en dryg vecka är det dags för 2017 års upplaga av Ullevi Arena Challenge och än är det inte för sent att komma med och anta utmaningen, klara banan och få medalj.

Eller varför inte passa på att gå dit som åskådare och få uppleva något alldeles extra? Fri entré!

Tid och plats: Lördag den 18 november. 09:30-11:30 Företagsheat, 12:30-14:00 Elit, Race individuellt samt Race Team, 14:00-16:30 Run for Fun. Nya Ullevi Göteborg, ingång från Ullevigatan 21 (Ullevi Restaruang & Konferens) vid Paradentren (klicka här för karta, gatuvy m m)


Film: Ullevi Arena Challenge Competition (1:01 min)

Ullevi Arena Challenge, officiell hemsida med mer info, anmälan o dyl

Läs även Semper Miles: Nya hårda tag i Obstacle Course Race 2017 och Swedish Armed Forces Adventure Team är världsmästare samt Till fots från Gävle till Skellefteå – Hur går du?

(Bilden är från ett tidigare år. Foto: Ullevi Arena Challenge)

– A demanding Obstacle Course Race challenge at and around the urban environments of Nya Ullevi Stadium in Gothenburg.

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]