I Fotrally går man till det absolut inte går längre

Det är väl så långt man kan komma från en ”Walk in the Park” egentligen, uthållighetstävlingen och maratonmarschen ”Fotrally”. En stenhård både fysisk och psykisk prövning där varje deltagare kämpar med sig själv för att gå så långt som möjligt och kanske t o m bli den som går längst. Målsnöre saknas helt, den deltagare som är ensam kvar vinner.

Starten går vid Sjöhistoriska museet i Stockholm klockan 21:00 torsdag den 29 juni och rutten är Mälaren runt medsols i tolv etapper. Efter de första 24 timmarna på fötter passeras Strängnäs, dygn två Enköping och alla som är kvar efter tre dygn går förbi startplatsen vid Sjöhistoriska för att påbörja nästa varv (se karta nedan).

Möt soluppgången på en sörmländsk skogsväg efter 6 timmar, runda Gripsholms slott efter 12 timmar. Ja, hur långt orkar du?” Förra årets vinnare, PerOla Axelsson, fick hålla igång i 72 timmar och 12 minuter!

Skrämmer då detta? Nej, snarare tvärt om. Är du sugen på att vara med gäller det att raska på. Av de totalt 450 platserna är i skrivande stund endast två kvar!

Fotrally = Maratonmarschen, mer info och anmälan

(Bilden är ur ”Trailer Fotrally 2016”.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]