Foto: Stockholms militariamässa

Sveriges största mässa kring militaria kanske i mars

Här krävs ytterligare tålamod och hopp. Den som hade tänkt sig att besöka Solnahallen och äntligen få fröjdas på Stockholms militariamässa till helgen får vänta lite till.

Liksom så många andra aktiviteter tvingades man ställa in i höstas på grund av Covid och pandemirestriktioner och nu blir vårens upplaga framfryttad med förhoppningen att kunna genomföras i mars. Ännu oklart och inget angivet datum men i alla fall något att sikta mot.

Stockholms militariamässa är den i särklass största i sitt slag i Sverige och en av de största i Skandinavien. ”En heltäckande mässa inom intresseområdet militaria och antika vapen. Allt från knappar/märken till uniformer vapen och kanoner.”

För de som finner det svårt, behöver uppmuntran och kanske redan nu botanisera och handla lite har arrangören lanserat en separat sajt, ”MCB Militarycollectables”, med intressanta objekt och föremål.

Allt hänger naturligtvis på händelseutvecklingen vad gäller virus och skydd och vidare tillstånd att samlas. Bara att hålla tummarna och hålla koll för när det här äntligen kan bli av. Kanske redan i mars!

Stockholms militariamässa – Officiella sidan (Facebook)

MCB Militarycollectables

(Bilden är från ett tidigare år. Foto: Stockholms militariamässa.)

– First edition of 2021 Stockholm Military Fair (Stockholms Militariamässa), the largest of its kind in Sweden and held twice a Year, hopefully to take place in March

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]