Foto: Mats Nyström/Försvarsmakten

Flyg fritt och bli ett ess i Gripen med senaste versionen

Nu är den uppdaterade versionen av mobilspelet Gripen Fighter Challenge här. Enligt uppgifter från Saab släpptes 1.1 under dagen och är nu tillgänglig för fri nedladdning. Spelet är redan en favorit för många. Det har faktiskt hunnit vara med sedan 2016 och nu blir det alltså ännu bättre.

Bland nyheterna nämner man bl a nya och fler inställningsmöjligheter och Free Flight, vilket gör det möjligt att utöver uppdragen fritt utforska omgivningarna, där man även kan välja att leta upp och samla på sig stjärnsymboler som hör ihop med en annan nyhet, Custom, att låsa upp skins och dekaler för att varje spelare ska ha chansen att anpassa utseendet på sitt grymma, världsledande flygplan.

Varför inte omedelbart ta och uppgradera eller, om du saknar appen, tanka hem den? Gratis såklart. Här är direktlänkar till nya Gripen Fighter Challenge:

För Android (4.0 eller senare) på Google Play

För IOS (6.0 eller senare) på App Store

Läs även Semper Miles: Nu kan vem som helst spaka Gripen till framgång och En rätt igenom lyckad dag när Gripen E premiärflög samt JAS 39 Gripen – bäst i världen och Hobbyflyg gratis och syns i den parallella flightradarn

(Bilden med en rote Gripen är från ett annat tillfälle. Foto: Mats Nyström/Försvarsmakten.)

– Free Cell Phone and Pad game Gripen Fighter Challenge released in an updated, new feature version 11th May!

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]