Foto: Semper Miles

Nya SUV:ar tar Semper Miles överallt

Vi har hunnit vara runt lite i sommar men det var dock först i samband med besöket på Såtenäs och publicerandet av den där bilden på Facebook tillsammans med Gripenplanet som det gick Live och vi nåddes av gillande och glada tillrop samt frågor om vad det där är för fordon.

Kul tycker vi, som inte vill skryta på något vis men som gärna berättar att Semper Miles tack vare SUV:en MG ZS EV blivit helt elektriska på transportfronten. Vi kör med två stycken fullutrustade ”Lux” – en bitig khakigrön och en Black Ops-svart.

Med dem ser vi stora möjligheter att kunna besöka och synas i fler delar av och på intressanta platser i vårt vackra, avlånga land. Idéer finns det många och ses vi någonstans där ute får du mer än gärna vinka och heja eller komma fram och surra lite. Bara trevligt ju så håll utkik!

Enligt vår uppfattning är det här den första riktiga möjligheten för oss vanligt folk att köra rymligt och elektriskt via fördelaktigt köp eller leasingavtal. Så fort vi fick nys om det här tog vi kontakt och kör nu nöjt MG sedan några veckor, och återkommer framöver med mer.

Senast Uppland och huvudstaden, Bohuskusten, och tidigare idag en fika hos leverantören Hedin Bil i Vara. Härnäst ser vi fram emot en styrning längs Norrlandskusten.

MG ZS EV

Semper Miles vid F 7, MG och Gripen (Det där Facebook-inlägget)

Läs även Semper Miles: Frankrike satsar brett på SUV, möjlig utveckling även för Sveriges försvar? och Hundratals nya pickuper för militären i Norge och kan även vara på gång i Sverige samt Nära eller redan klart – Drygt 2 000 Scania till Nederländerna och Danmark väljer åter Schweiz för nya arméfordon

(Bilden: Khakigrönt i hallen. På uppskattat besök hos Hedin Bil i Vara. Foto: Semper Miles.)

– Semper Miles switches to spacious, affordable and all electric SUV’s, MG ZS EV

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]