Nya motiv i tröj- och prylshoppen och märken såklart

Glöm inte bort våra kanaler för möjligheten att göra ett snyggt statement och stödja det vi gör på samma gång.

Så här i slutet av augusti har det tillkommit två nya motiv. Ett som fokuserar på Semper Miles, Alltid Soldat, i en modern lodrät variant som syns som den är, under en öppen skjorta eller jacka – och med undertexten på svenska! Det andra är den klassiska helfiguren, helt textfri men med ett inbyggt budskap om att vara beredd att stoppa fienden. De båda motiven syns på stora bilden ovan.

Följ länken nedan för att se motiven på en massa olika tröjvarianter och produkter – och kom ihåg att det alltid går att anpassa tröjor o dyl efter egen smak och önskemål via valet ”Anpassa motiv”, direkt under bilden, när man öppnat en produkt. Och så är det alltid nöjd kund-garanti och returrätt på rubbet.

Vi passar också på att nämna våra tyg- och nya PVC-märken som ännu finns på sidan men som kommer att flytta ut på egen sida inom kort. Priserna där är redan nerjusterade till ynka 49 respektive 39 kr! Avdelning framåt… Marsch!

Om Semper Miles, med nyttig info och ett par informativa länkar

Semper Miles Spreadshirt Shop

Semper Miles märken, ännu på hemsidan

Läs även Semper Miles: Relaterad shopping och Kom ihåg och använd vår vidarekoppling till mer samt Sätt igång bra tankar och diskussioner och Bättre förutsättningar för den som förstår att broschyren inte räcker

– Being what we call ”Semper Miles” (latin for Always Soldier) is a proud and juste statement, open to anyone, incorporating a lot between military force, security and always being there for society and thy neighbour

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]