Foto: Linköpings Universitet

Spännande och märkliga hemligheter när Becker berättar

Att en god historia och kanske särskilt Kalla kriget ligger varmt om hjärtat för TV-profilen Melker Becker vet de flesta. Genom flera snygga produktioner tillsammans med kamraterna på Mediabruket har vi fått stifta bekantskap med svenska hemligheter, fordon, sjöslag m m. Områden som den svenske TV-tittaren verkligen inte skämts bort med tidigare och som rönt stor uppslutning.

Nu dyker han upp livs levande och berättar vidare, under rubriken Kalla krigets övergivna platser, om ubåten Näcken, märkliga anläggningar och mytomspunna platser. Det här torde bli populärt så det är hög tid att boka sig en plats om man inser att det nog är ett av de bättre sätten att spendera en tisdagkväll och ynka 80 kronor. Biljetter kan förköpas på Armémuseum eller online, se länk nedan.

Tid och plats: Tisdag 26 september kl 18:00. Armémuseum, Riddargatan 13, Stockholm (klicka här för ”Hitta hit” med karta och info)

Armémuseum

Direkt till biljettbokning

Mediabruket

Läs även Semper Miles: Om kriget kom i ny tillgänglig skepnad och Ubåt välkomnar mitt i rondellen samt Kalla kriget fortfarande hett i Deutschland 86

(Bilden: Melker Becker. Beskuren bild. Foto: Linköpings Universitet CC BY 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/)

– Popular TV host and producer, Melker Becker, speaks about Cold War Secrets and oddities at The Army Museum.

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]