Skärgårdsäventyr i militär miniubåt

Hur vore det att företa sig ett äventyr under vattnet? Här finns chansen att kliva ombord på en äkta miniubåt, kasta loss och ge sig iväg. Perfekt för den som är sugen på det där lilla extra eller som present till den som har eller provat allt. Plats är antingen Grebbestad, Edsvik på västkusten eller Djurönäset, öster om Stockholm på östkusten. Man gör inga dyk under vintern men det går utmärkt att köpa öppna presentkort även nu. Se respektive länk nedan!

Här öppnar sig en helt ny värld med massor av intressant att ta in. Man nämner även möjligheter som att genomföra en Crash Dive eller en snabb nödblåsning som formligen skjuter ubåten upp ur vattnet. Diplom ingår. Det finns i nuläget inte mindre än fyra varianter att välja mellan:

Bli ubåtskapten för en dag, Ubåtsäventyr, Ubåtsäventyr Light samt Ubåtsfika för två

Snabbfakta: Ubåten är byggd i Sverige år 2006 för militära ändamål. Total längd är tio meter och vikten tio ton. Tryckkabin. Maximalt dykdjup är 600 fot (alltså drygt 180 meter) men under turerna håller man sig över 60 fot (ca 18 meter). ”Ubåtsfönster” finns i fören och på sidorna.